Nyheter 2008

Hundgård
2008-12-23
För en tid sedan startade vi ett nytt litet projekt. För att ge våra hundar möjlighet att vara ute även de stunder när vi inte är hemma, har vi startat ett hundgårdsbygge. En tredjedel av garaget har isolerats och försetts med en lucka ut till blivande hundgården. Vi får väl vänta till våren med att slutföra arbetet utomhus.

 

Man ska ha husvagn.......
2008-12-12
Tro det eller ej. Sommaren 2007 sålde vi vår husvagn, för vi tyckte vi använde den för lite i förhållande till det kapital vi hade bundit i den. Nu står vi som husvagnsägare igen. Tänk vad våra hundar påverkar oss. Det är ju som så att flera utställningar sträcker sig över både lördag och söndag. Då är det ju perfekt att stanna över i en husvagn. Vi har redan testat det i Moheda 29-30 november. Vi hade det jattebra och trevligt tillsammans med Pia och Mats från Kennel Emba´s samt Roland och Mona

 

Hemsidebyte
2008-10-29
Det var inte länge den första hemsidan varade. Idag har vi bytt till ett nytt webbhotell, med större möjligheter att utveckla vår hemsida. Dessutom innehåller den funktioner, som den förra hemsidan saknade.

 

Start av hemsida
2008-10-23
Idag startar vi upp vår hemsida. Spännande att se hur den blir. Mycket jobb kvar.