Våra Änglar

Våra änglahundar, som alltid kommer att ha en plats i våra hjärtan. Vi saknar er så mycket.

Det finns en bro som förenar himmel och jord. Den kallas för Regnbågsbron tack vare dess många färger. Vid den andra sidan av Regnbågsbron, finns ett land med ängar, kullar och dalgångar med frodigt grönt gräs. När ett älskat djur dör, kommer djuret till denna plats. Det finns alltid mat och vatten och varmt vårväder. De gamla och svaga djuren blir unga igen. De som har blivit skadade görs hela igen. De leker hela dagen med varandra, men det är en sak som saknas. De är inte tillsammans med de speciella personer som älskade dem på jorden. Varje dag springer de och leker, tills den dagen kommer, när någon plötsligt slutar leka och tittar upp. Nosen rycker till, öronen reses, ögonen stirrar och denna rusar plötsligt från gruppen. Du har blivit upptäckt. När du och din vän möts, kramar ni om varandra lyckliga att återförenas för att aldrig mer skiljas åt. Ditt ansikte kysses igen och igen och igen, Din hand smeker åter det älskade huvudet och du tittar åter igen i ögonen på ditt tillitsfulla djur, som så länge varit borta från ditt liv men aldrig frånvarande i ditt hjärta. Sedan går ni tillsammans över Regnbågsbron för att aldrig mer skiljas åt.
Jag väntar på dej.
Din trogna vän.

Klicka på fotot för fler bilder

Brolle
Brolle föddes 2008-05-14 och var vår första Cocker Spaniel. Som ung råkade han få både borrelia och ehrlichia. Han blev behandlad under mycket lång tid innan värdena var godtagbara igen. Brolle var snällheten själv och en mer godmodig hund får man leta efter. Tyvärr blev han sämre med åren. Antagligen efter sviterna av sjukdomarna i ungdomsåren. Saknaden efter dig är jättestor, men vi vet att nu lider du inte mer. Du finns i våra hjärtan.

Klicka på fotot för fler bilder
Grant
Grant föddes 2008-06-17 och var hunden, som vi från början sa att vi inte skulle köpa. Vi ändrade oss så småningom, och det har vi inte ångrat. Grant var en mycket klok hund med en mycket stark karaktär. Han flyttade så småningom till Sanne och Johan och bodde och trivdes alldeles utmärkt där under några år. Han rycktes ifrån oss helt plötsligt då han fick akut diskbrock och vi fick tyvärr låta honom somna in. Vi saknar dig oerhört och du har alltid en stor plats i våra hjärtan.
Klicka på fotot för fler bilder

Milla
Milla var en blandrastik, som vi fick förmånen att ha hos oss i flera år. Hon blev med åren allt mer lik en cocker i sitt beteende.Tyvärr blev hon med åldern lite krasslig, som slutade med att hon blev akut dålig. Hoppas du mår bra i himlen nu Milla. Vi saknar dig oerhört.

Klicka på fotot för fler bilder
Jessi
Jessi föddes 2009-01-02 och var en vacker och underbar cockerspanieltik. Hon var mycket sjuk under en lång period och fick besöka veterinären ett flertal gånger. Tyvärr blev hennes tid hos oss alldeles för kort. Tisdagen den 22 maj 2012 lämnade hon oss. Hon kommer alltid att finnas i våra hjärtan. Vi saknar dig i våra hjärtan Jessi.
Klicka på fotot för fler bilder

Moa
Moa, som var en helt underbar labradortik, fick leva ett ganska långt liv. Tyvärr fick hon problem med sina höfter på äldre dar. På slutet hade hon stora problem med att gå. Nu lider du inte mer vår älskade Moa. Vi saknar dig otroligt mycket.